![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Pc Game Maniac
|
Mozart Ve Balina - Mozart And The Whale Türkçe Dublaj Online izle
Sinemabizde ekibi OtizimTürkiye adına uploadlanmıştır [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] Tür: Romantik / Dram Oyuncu Kadrosu :Josh Hartnett , Radha Mitchell , Sheila Kelley , Gary Cole , John Carroll Lynch Film’in Konusu : 1988’de“Rain Man” (Yağmur Adam) ile Oscar kazanmış RonBass’ın senaryosunu yazdığı “Mozart and the Whale”gerçek olaylardan esinlenmiştir. Birbirlerine aşık olan,ayrılan ve sonunda ünün, ailenin ve otizmin baskılarınıyenerek ortak bir hayat kurmayı başaran bir çiftin şaşırtıcı veesinlendirici anıları. … Mozart ile Balina, bu inanılmaz yolculuğuanlatan, yıllar boyunca hafızanızdan silinmeyecek, gerçektenyaşanmış bir aşk hikayesidir. parca 1 parca 2 parca 3 parca 4 parca 5 parca 6
İletişim istek öneri şikayet destek her türlü sorun yardımı için bana ulaşmak isterseniz Msn & mail adresim Administrators@ok.net Skype Kullanıcı adresi : Mic_R_oP ![]() Yaslan arkana [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] ve izle sadece izle
|
|
|
|
| Mic_R_oP Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 7 Kisi: |
|
|
#2 |
|
eN kRaL aBiMiz
|
Allah tüm Otizim hasta ve hasta yakınlarına sabır versin eline saglık üstad
[Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] ![]() [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] [Sitemizdeki paylaşımları görmek istiyorsanız BURAYA tıklayıp ailemize katılın] |
|
|
|
| Dengesiz Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: |
|
|
#3 |
|
FenerLi Prenses
Tesekkür: 81
645 Mesajina 988 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 60 ![]() |
süpersin müdür yaww...çok duygulandım...gözlerim yaşardı...etkisindeyim hala.....izlenmesi gereken anlamlı bir film....ellerine emeğine sağlık....bu arada nerde çaresiz hastalık varsa ve nerde şifa arayan varsa allah yardımcısı olsun onların...benimde kuzenim rahatsız....allah herkesin yardımcısı olsun...iyi seyirler herkese...mendillerinizi alın....
![]()
|
|
| coolkarakedi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: |
|
|
#4 |
|
Bastı Bacak (:
Tesekkür: 34
78 Mesajina 88 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 29 ![]() |
ellerıne saglık usta harıka bırfılm goz yaslarıma hakım olamadım
|
|
|
|
| asi_melegim Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#5 |
|
Guest
|
arkadaşlar...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. kendi blog sayfam ve sitemizde bu sayfanın linkini verdim. otizmturkiye.com ekibi ve şahsım adına pırlanta gibi insanlar olan sizlerin sitenize üye olmaktan şeref duyarım ayrıca 9 şehidimiz için gösterdiğiniz sosyal sorumluluk ve tepki ayakta alışlanmaya değer. |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#6 |
|
Bastı Bacak (:
Tesekkür: 34
78 Mesajina 88 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 29 ![]() |
advanced kardesım sıteyı zıyaret ettım ve senınde emegın cok buyuk keske butun vatandaslarımız bu kadar duyarlı olsa dıer arkadaslarında zıyaret etmesını onerırım bu buyuk zor ıste'sende yer aldıgın ıcın senıde canı yurekten tebrık ederım.
|
|
|
|
| asi_melegim Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mozart and the whale, mozart and the whale direk izle, mozart and the whale divx izle, mozart and the whale izle, mozart and the whale online izle, mozart and the whale seyret |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|